Menu
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 18:00 uur.
Vandaag geopend in Geleen 09:30 tot 18:00 uur.
Oplossingen voor

Brillen

Een bril is gezichtsbepalend en volgens veel modeontwerpers het belangrijkste mode-accessoire van deze tijd. Vrijwel alle belangrijke modeontwerpers en designers hebben inmiddels brillen en zonnebrillen aan hun collecties toegevoegd. Met een bril of zonnebril kunt u zich tegenwoordig uitstekend onderscheiden.

 

Kleur- en briladvies

Hoe komt u over en wat past bij uw persoonlijkheid en stijl? Aan de hand van de vorm van uw gezicht, de neus en de wenkbrauwen geven wij een advies over het model en kleur van de bril. Met behulp van kleurkragen adviseren wij of juist koele of warme kleuren mooi bij uw gezicht staan. Wilt u weten wat een goed kleur- en briladvies voor u kan doen? Heunen Opticiens wil het u graag laten zien!

 

EEN BRIL: IETS HEEL PERSOONLIJKS

Omdat een bril iets heel persoonlijks is, is het voor ons belangrijk dat wij altijd een ruime keuze in stijl en prijs aanbieden zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Overigens zijn de collecties niet in beide winkels altijd identiek. We houden graag rekening met de vraag van onze klanten en dat ziet u terug in de samenstelling van de collecties.

 

Modebeurzen in binnen- en buitenland

Om onze collecties nieuw en verfrissend te houden bezoeken we regelmatig de toonaangevende vakbeurzen in binnen- en buitenland. We volgen voortdurend de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en design en zijn het hele jaar door op zoek naar de nieuwste trends. Onze collecties veranderen hierdoor ook regelmatig.


Service aan huis 

Mocht u niet in staat zijn ons bedrijf te bezoeken dan hebben wij voor u onze thuisservice. Voor een oogmeting aan huis dient u een afspraak te maken.

Wij willen u graag voorzien van een uitvoerig en persoonlijk advies. Vanzelfsprekend wordt uw montuur met uitstekende brillenglazen van de beste leveranciers gecombineerd.