Menu
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 18:00 uur.
Vandaag geopend in Geleen 09:30 tot 18:00 uur.
Oplossingen voor

Contactlenzen bij Heunen Opticiens

Heunen Opticiens is ook op het gebied van contactlenzen toonaangevend. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten en optometristen bezoeken regelmatig congressen en nascholingscursussen. Als contactlensklant wordt u altijd en uitsluitend geholpen door één van hen.

 

Welke lens is geschikt voor u?

Voor nagenoeg elk oog is er een geschikte contactlens verkrijgbaar.
Wij willen wel vooropstellen dat het belangrijk is dat de lenzen vakkundig aangemeten worden. Het is ook van belang dat u regelmatig, halfjaarlijks/jaarlijks, een nauwkeurige controle laat uitvoeren. Zo kunt u zo lang mogelijk, liefst een leven lang, gezond lenzen dragen.

 

Type lenzen

Bij Heunen Opticiens kunt u terecht voor de 4 typen lenzen die er zijn:

 

Hoe werkt een aanpassing/controle?

Wanneer u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen of wanneer u tijdens een oogmeting aangeeft dat u dat overweegt, zal één van onze contactlensspecialisten naast de sterkte van uw ogen ook de vorm ervan (de juiste kromming) opmeten. Bovendien wordt de kwaliteit van hoornvlies en traanfilm beoordeeld. Pas daarna wordt een goed advies op maat gegeven.

 

Contactlenscontroles

Bij de contactlenscontroles wordt beoordeeld hoe uw ogen op uw lenzen reageren en of de pasvorm nog voldoet. Bovendien is die controle een goed moment om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen en innovaties waarvan u en uw ogen kunnen profiteren. Zo blijft u altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van de beste contactlenzen die op dit moment beschikbaar zijn.