Menu
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 18:00 uur.
Vandaag geopend in Geleen 09:30 tot 18:00 uur.
Oplossingen voor

Suzy Glam

Suzy Glam banner 2018

Suzy Glam houdt van vakmanschap
Suzy Glam hecht veel waarde aan een visuele manier van ontwerpen. In plaats van te beginnen met een tekening of een computerweergave, worden alle modellen hoofdzakelijk met de hand gevormd, vervolgens opnieuw gemonteerd en aangepast. Op deze manier wordt het ontwerp letterlijk op het gezicht gevormd. Suzy Glam is ervan overtuigd dat deze methode een ander resultaat geeft dan ontwerpen op de meer traditionele, tweedimensionale manier. Technologie moet het ontwerpproces ondersteunen, maar mag geen doel op zich zijn. Nieuwe technische ontwikkelingen voor brillenontwerpen zijn interessant voor de ontwerper, maar vaak onnodig voor de drager en de opticien. De focus van deze collectie ligt in de driedimensionaliteit van het ontwerp en de esthetiek van het frame als een object.

 

Suzy Glam houdt van echte mannen
Suzy Glam ontwerpt brillen voor dames en heren, maar niet beide tegelijk. De vrouwelijke stijlen hebben een krachtige aanwezigheid met een sterk vrouwelijk karakter. De kenmerkende brillen voor mannen zijn ontworpen voor zelfverzekerde mannen die glamour niet uit de weg gaan; individualisten die zichzelf durven te tonen.

 

Suzy Glam kijkt vooruit
Suzy Glam slaat een nieuw pad als het gaat om het ontwerpen van brillen. De driedimensionale benadering van het ontwerp, gecombineerd met de uitstekende pasvorm, produceert stijlen die perfect zijn uitgebalanceerd als object en accessoire. Hoewel Suzy Glam de geschiedenis van brillen herkent, wil ze verder gaan dan 'retro' en een collectie maken die geschikt is voor een nieuwe generatie brillenliefhebbers.