Menu
Vandaag geopend in Beek 09:00 tot 18:00 uur.
Vandaag geopend in Geleen 09:30 tot 18:00 uur.
Oplossingen voor

Trainingspartners

Als geconstateerd wordt dat de ogen minder goed samenwerken en er is inderdaad sprake van fixatie disparatie, dan kunnen kinderen al heel goed geholpen zijn met een oefenbril met prismaglazen, in combinatie met oefeningen. Een visuele training kan helpen om de samenwerking te verbeteren en daarmee ook de klachten te verminderen.

Deze training bestaat uit inspannings- en ontspanningsoefeningen om de spieren rondom het oog te versterken. Het is een intensieve training waarbij afwisseling en herhaling belangrijk zijn. Wij werken o.a. samen met Canjer en Synthese.

 

Canjer

Sonja Langen is een erkend visueel screener, zij mag een eerste screening uitvoeren om te kijken of iemand mogelijk een visuele disfunctie (fixatie disparatie) heeft. Met andere woorden of het kijken (fixeren) niet goed (disparaat) gaat. Na een uitgebreid onderzoek door onze functioneel optometrist biedt zij een op maat gemaakte training aan die bestaat uit inspannings- en ontspanningsoefeningen om de spieren rondom het oog én de samenwerking tussen de ogen te versterken. Het is een intensieve training waarbij afwisseling en herhaling belangrijk zijn. Dit al dan niet aangevuld met een (oefen) prismabril.
 

Kijk voor meer informatie op www.studie11.nl

logo studie11-50cm copy

 

 

Synthese

Kijk voor meer informatie op www.synthese-geleen.nl

Syn1

 

Bel of mail voor een afspraak met onze functioneel optometrist.